Väävlisuitsukast kasvuhoonete desinfitseerimiseks kevadel - enne istutamist või sügisel - pärast saagi koristamist, samuti keldrite ja köögiviljahoidlate desinfitseerimiseks enne puu- ja köögiviljade korjamist sügisel või talvel ladustamiseks.

Väävel on valgusünteesi põhielement. Ilma väävlita ei saa taim toota peamisi aminohappeid - tsüstiini, tsüsteiini ja metioniini. Lisaks osaleb väävel mõnede vitamiinide ja ensüümide sünteesis. Kõik need väävlit sisaldavad ühendid tugevdavad taime vastupanuvõimet haigustele, närilistele, suurendavad saaki. Väävliühendid leostuvad mullast kiiresti välja, nii et kergemal, vähem huumusrikkal mullal kasvavad taimed kannatavad väävlipuuduse käes. Esimesed väävlipuuduse tunnused on heledad laigud noortel lehtedel. Selliste lehtede servad kaarduvad ja võtavad paadi kuju, taimed muutuvad vaesemaks, kahjurid ründavad neid tugevamalt. Väävli kasutamine vähendab kahjufaktorite negatiivset mõju.
KASUTAMINE: väävli puistamine pinnasesse ja segage mulda. Norm: 2-3g/m² (teelusikatäis). Väävli suitsetamisel sulab see ja suitseb 5-6 tundi. Selle kogusega saab hakkama 35-45m3 suletud ruumis. Nii tugevdatakse vastupanu soovimatute organismide sissevoolule. Pärast seda protseduuri tuleks 24–48 tundi ventileerida ruume. Töötlemise ajal ei tohi ruumis olla inimesi, loomi, taimi ega toitaineid.
KOOSTIS: väävel (S) vähemalt 99,95%.

Kasutage biotsiide ohutult. Enne kasutamist lugege alati läbi toote etikett ja tootekirjeldus.

4771467315636
10 Tooted
2019-01-09

SARNASED TOOTED